KILDEN

2835 RAUFOSS

Sameiet Kilden vil bestå av 94 moderne selveierleiligheter omkranset av pent opparbeidet parkområde med interne gangveier og diverse beplantninger og et romslig felleshus i sentrum. Leilighetene er av forskjellige størrelser; de minste fra ca 30 kvm med 1 soverom, mens de største er på 65 kvm med 2 soverom. Første 1. etasje har livsløpsstandard og 2. etasje har adkomst via trapp.
Det store fellesområdene kan være sosiale møteplasser for alle aldersgrupper. Her finnes det fine stier, flotte lekeplasser og koselig bålplass. I umiddelbar nærhet finnes det flotte turstier sommer som vinter samt skiløyper.

Det finnes mange fordeler ved å kjøpe ny bolig.
En ny bolig trenger ikke oppussing eller vedlikehold på mange år. Det stilles stadig høyere krav til materialer og byggemetoder som er med på å gi nye boliger bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Det samme gjelder for gode energiløsninger som er bra for både miljøet og lommeboken. Nye boliger har en større forutsigbarhet i forhold til utgifter - alt er jo nytt!  
Når man kjøper helt ny bolig betaler man kun 2,5% av tomteverdien i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen - som du gjør når du kjøper brukt selveierbolig.
Du får 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. I tillegg gjennomføres det 1- årsbefaring for å kontrollere at alt er i orden.
Det er en luksus å kunne flytte inn i en helt ny bolig der ingen har bodd før.

TOTEN-EIENDOM.NO

Besøksadresse

Tømmerlia 13

2835 Raufoss

+47 91999559

andre@toten-eiendom.no

Vil du at vi kontakter deg?

arrow&v
  • Facebook - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Snapchat - Hvit Circle

FØLG TOTEN EIENDOM

© 2020-2021 Toten Eiendom